Un produs Blogger.

Site verde

miercuri, 6 februarie 2013


Îmi place culoare verde, nu aș putea să spun de ce în mod special. Mă face să mă simt bine și cred că îmi inspiră prospețime. Îmi place așa pur și simplu verdele-culoarea, verdele pe haine, verdele în bijuterii și chiar site-urile verzi. :)

Ce-mi veni să spun asta cu site-urile? Păi am dat peste un site colorat și frumos, chiar verde care mi s-a părut atrăgător în sensul că este unul de electrocasnice. Este vorba de melarox.ro. Și da, e verde, bine structurat, pe categorii, navighezi ușor, ai prețul scris mare la produs cu mențiunea cu sau fără tva, detalii la fiecare produs. Nu sunt o specialistă la astfel de produse și nici nu stau să caut site-uri din astea să le analizez dar ăsta mi-a plăcut. Și-mi place când văd un pic de culoare și pe internet chiar dacă vorbim de obiecte electronice sau electrocasnice.

Și dacă am poposit aici mă gândeam că de mult îmi doream o mașină de făcut pâine. Îmi place mirorul de pâine făcută în casă, aburii ăia care ies din ea, mmm, mi se pare delicios. :) Am dat la rubrica electrocasnice mici și am găsit o listă întreagă ordonată frumos după preț. E o gamă variată de la producători diferiți. Mai rămâne să mă decid. :)

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite