Un produs Blogger.

Timpul îmbătrânește în pripă

sâmbătă, 9 martie 2013


Este un titlu de carte care m-a atras și m-a împins să o citesc. Este semnată de Antonio Tabucchi, un scriitor italian, și după cum ne putem da seama încă din titlu, tema principală este timpul, cu toate fețele sale.

O piele frumoasă


Indiferent de sezon ne dorim o piele frumoasă, sănătoasă și fină. Dincolo de faptul că o piele frumoasă îți conferă și un aspect frumos, a te îngriji ține și de respectul pe care ți-l porți. Trebuie să avem un aspect îngrijit pentru noi și pentru cei din jurul nostru. De ce să nu recunoaștem, trăim printre oameni, ne pasă de părerea celor din jur, vrem să avem succes, să ne integrăm în diferite cercuri sociale iar un aspect fizic plăcut contează. Oricât am spune că prima impresie nu contează, de fapt chiar contează. Poate nu mult, poate nu în totalitate, dar contează.

Drumuri mocirloase


Nu am ajuns încă la vârsta la care să știu dinainte de a păși că voi da de drumuri mocirloase. Nu le simt de la început, nu le cunosc dinainte. Poate cu timpul voi învața cărora să le întorc spatele înainte să mă murdărească, să mă prindă precum ielele și să mă arunce afară după ce au mai tăiat un pic din mine, omul.

Persoane speciale


”Eu și fratele meu eram asemenea celor două ace de la ceas: el era acul cel mare și eu cel mic, dar amândoi arătam aceeași oră”, a spus Xavier de Maistre, și cu gândul la acest citat am să vă povestesc despre sora mea.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite