Un produs Blogger.

Surprinde tot ce-i dulce!

joi, 25 octombrie 2012



Un birou mic și frumos, cinci personaje la număr și o întâmplare dulce și frumoasă.
Una din cele cinci personaje este șefa noastră  cu o slăbiciune pentru dulciuri și a cărei zi de naștere urma să fie peste doar câteva zile. Într-una in zile ne-am gândit imediat după ce ne terminăm treburile să dăm o fugă prin magazine pentru un cadou-surpriză. Nu știm cum am ajuns într-un magazin de electrocasnice dar am nimerit cum nu se poate mai bine. ”Mașină vată de zahăr”, uau, am făcut toți, asta e. Îi plac dulciurile, împlinește 30 de ani așa că ceva dulce și care să îi amintescă de copilărie nu strică.
Nu ne strică nici nouă ne-am gândit și ne-a fulgerat așa ideea să ne întoarcem la birou să o mai studiem un pic și să încercăm să ne facem și noi o vată de zahăr pe băț. Ni s-a părut extrem de amuzant și nu ne venea să credem că ar putea ieși din chestia asta mică și roz ce mâncam noi pe la bâlciuri.
Am ajuns la birou, toți o veselie, am improvizat bețe, am luat zahărul de la cafea și am început ”operațiunea vată pe băț”. Evident că am uitat de camera Edimax din birou și de faptul că dacă după ora 19.00 dacă intră cineva în birou, șefa noastră este anunțată pe telefon și email. Așa, preventiv, că nu se știe niciodată și jurnalistă de meserie, simte mereu nevoia să verifice.
Credem noi că i s-a părut ciudat să ne vadă acolo, înghesuiți lângă o chestie indescifrabilă pentru ea și la ora aia în birou. Când ne așteptam mai puțin am auzit ușa și hop șefa. Am fost prinși cu vata de zahăr-n sac.
I-am explicat tot și că ne-am fi dorit ca această mașinărie, care este de fapt cadoul ei, să fie un pic mai împachetat și mai curățat.  
Ne-am amuzat copios, ne-a luat cadoul și uite așa pentru noi toți chestia aia de făcut vată de zahăr a fost un fel de mașina timpului care ne-a teleportat pe tărâmurile copilăriei iar partea bună cu Edimax-ul este că a rămas înregistrarea, așa să ne aducem aminte și peste ani, că doar o dată împlinește șefa 30 de ani.

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 10. 
                                                    
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite