Un produs Blogger.

Sănătate cât ai zice 12

miercuri, 30 ianuarie 2013



Închide ochii! Închipuie-ți că ești îmbrățișat de natură. Că o simți, că este parte din tine. E ca și cum ai fi întins pe iarba proaspătă, cu roua dimineții încă pe ea, ai sta întins și ai privi cerul albastru.
Cum ar fi să fii pe malul unui râu, să îl asculți cum curge lin sub umbra unei sălcii. Acea salcie bătrână cunoscută de mii de ani că este bună pentru alungarea durerilor de tot felul.
Dar dacă ai fi pe o alee plină cu migdali, arbori simbol al bunăstării și al sănătății, și ai atinge cu mâna florile acelea mici roz-albicioase.
Acum te plimbi pe o alee de mesteceni, înalți, zvelți, cu scoarța lor albă care reflectă lumina. Frumoșii mesteceni cunoscuți pentru proprietățile lor în tratarea stărilor de astenie și epuizare!
Nu, nu! Nu deschide ochii încă. Când spun tei la ce te gândești? Exact, la mirosul acela din serile de primăvară. La Eminescu, la Veronica Micle, la iubire. La toate astea te gândești și da, și la sănătate pentru că ajută în tulburările cardiace provocate de stres sau nervozitate.
Să nu uităm și de dulceața de coacăze negre a bunicii. Delicioasă, mai ales că aceste fructe miraculoase conțin foarte multe minerale și vitamine. Trebuie să îți aduci aminte de ea.
Magnoliile frumoase care ne fac să iubim primăvara. Ești în parcul în care tocmai au înflorit. Sunt frumoase și un izvor de sănătate, utilizate pentru refacerea florei microbiene intestinale.
Condimentele, ele dau savoare mâncării și nouă sănătatea. Acum simți gustul înțepător și tare al ghimbirului. Cândva era folosit și ca medicament împotriva ciumei, acum este utilizat pentru că favorizează reechilibrarea florei intestinale.
Socata nu ai cum să o uiți. E gustul copilăriei iar socul are atâtea proprietăți la fel ca urzica, de care ne era frică să nu ne piște, dar atât de bună pentru îmbunătățirea imunității.
Ce e mai frumos ca un apus care se reflectă în spicele coapte de orz. Știu, ai vrea să fii acolo pe câmp, să le culegi cu mâna ta pentru că sunt atât de bogate în proteine, vitamine și minerale.
Îți mai aduci aminte când te jucai cu ghinda falnicilor stejari care ne ajută în combaterea asteniei fizice și psihice? Inocente momente.
Cum ar fi chiar tu să fii arbole vieții, arborele falnic de ginko biloba. Încă din trecut semințele au fost utilizate în tratarea numeroaselor afecțiuni printre care și cancerul. Ajută la creșterea performanțelor intelectuale, în stări de suprasolicitare sau în stări depresive.
Exact, cu gândul că ești un ginko biloba deschide ochii.
Știu nu ești pe o alee cu tei sau mesteceni, nici în bucătăria bunicii de unde te înfrupți din dulceața de coacăze negre și magnoliile, of, încă nu au înflorit. Dar te poți simți așa, în fiecare zi și cu ochii deschiși dacă încerci suplimentul natural 12 plante, care le conține pe toate acestea. Da, știu și că există atâtea pastile dar acestea sunt doar din plante, e natura ”închisă” într-un recipient din care să te mai bucuri și tu. Suplimentul natural nu își propune să prevină sau să vindece cine știe ce boală dar te ajută la întărirea sistemului uminitar de care ai nevoie să ajungi și să te întorci cu bine de
la muncă în fiecare zi. :)
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite