Un produs Blogger.

Un sfert de secol :)

sâmbătă, 4 iunie 2011

Respir de un sfert de secol. Altfel spus...am crescut un pic, un pic mai mult si in tot timpul asta, am avut parte de multe provocari. M-am născut în comunism  şi am crescut în capitalism. Am descoperit prin clasa a 4-a televiziunea prin cablu şi prima telenovelă. Am înlocuit sticla de brifcor cu cea de cola şi o masa normală, cu una la Mac (stiu, nu-i sanatos deloc, dar bun tare ) Am purtat uniformă până în clasa a 4-a şi apoi am devenit o fashion victim ... am crescut, mi-a trecut. Am pierdut ore întregi pe mirc, apoi pe mess şi mai apoi pe blogul (aici de faţă) şi pe facebook. A mai fost între timp la modă şi Hi5 dar nu m-a prins.
Până la 25 de ani am dobândit un CV care arată ca un amestec bizar de căutări şi rătăciri, eşecuri, experienţe şi scurte regăsiri. Acum sunt în faza: o scurtă regărise(o fac pe jurnalistul şi învăţ ce înseamnă om de radio). E o scurtă regăsire ... căci mă bate gândul unor noi experienţe . Dar, mai e până atunci.
Am fost un copil nebun, un adolescent rebel, chiar dacă chipul angelic nu trădează nimic. Recunosc am fost şi tocilară şi am iubit literatura. Am fost mereu nehotărâtă, motiv pentru care, după primul an de facultate la Bucureşti, la Geografie, am renunţat pentru Sociologie, în oraşul de la poalele Tâmpei. Decizia asta a fost luată aşa, pe grabă şi pentru că mi-a plăcut cum sună Sociologie. Mi se părea că e o facultate de la care „ieşi” deştept. Braşov-ul l-am ales pentru că eram prea îndrăgostită. Apropo de iubire. Am trecut de la stadiul acum iubeam, acum plângeam şi imediat uitam, la dragoste serioasă cu multe implicaţii. Mi-am dorit chiar să mă mărit...(uau, chiar eu eram?). S-a terminat brusc şi pe neaşteptate. Alte experiente si alte povesti ma asteptau. Uneori drumurile in viata se schimba brusc. Inveti din mers sa faci fata.
Îmi place să cred că am reuşit să culeg din urma experienţelor trăite tot ce era mai important şi folositor. Din nefericire, în timp, am dezamăgit oameni şi m-au dezamăgit oameni. Dar viaţa e scurtă, prea scurtă, că să le pui pe toate la suflet. Dacă am pierdut ceva s-a întâmplat pentru că trebuia să pierd, dacă am câştigat, aşa a fost să fie.
Bucuria, fericirea, norocul, ghinionul, tristeţea .... toate fac parte din viaţă şi sunt relative.
Au trecut repede 25 de ani ... nu am nici o listă, nici un plan. Dacă ar fi să inventez pe loc: DE TRAIT! SI ATAT – oricum evenimentele vin peste tine.
Deci despre mine la 25 de ani: îmi plac 5 lucruri: cărţile, dulciurile, parfumurile, cerceii şi pantofii. Vreau să văd Parisul. Vreau să pierd o noapte în Ibiza. Vreau sa iubesc ca in liceu .
Am reuşit să îmi îndeplinesc un vis. Vreau să fiu martora unui miracol. Vreau să am curajul să aleg libertatea şi o nouă experienţa .... dacă Doamne ajută, am ocazia.
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite