Un produs Blogger.

În lipsa unei vacanţe ... „Pe drum”

luni, 22 iulie 2013

Am început de curând romanul lui Jack Kerouac “Pe drum”. Este cartea ideală în lipsa unei vacanţe. Alături de personajul principal, Dean Moriarty, ai parte de călătorii nebune, jointuri, whisky, îndrăgosteli rapide, uitate prin diferite colţuri ale lumii … cam de tot ce ai avea parte vara.

Imbogatiti-va aspectul cu cele mai frumoase bijuterii

garderoba deosebita este totusi incompleta fara bijuteriile aferente. In magazinele online aveti acces la o gama foarte larga de bijuterii; diversitatea ofertelor este completata de calitatea deosebita a bijuteriilor de care dumneavoastra puteti beneficia. Magazinele acestea pun un accent deosebit pe calitate si performanta, iar ele se reflecta la randul lor in caracterul exclusivit afisat de bijuteriile afisate. Conferind un plus de calitate si valoare, atat bijuteriile rafinate cat si accesoriile promovate sunt accesibile la cele mai rezonabile preturi.


Cum puteti sa alegeti o agentie de traduceri

De cele mai multe ori, actul traducerii cere minutie, rabdare si dedicare. In functie de tipul traducerii si de complexitatea acesteia, traducatorul trebuie sa decida de foarte multe ori pe o singura pagina cum anume traduce pentru a optimiza cat mai mult trecerea sensului din limba sursa în limba tinta. Pentru acest lucru, este nevoie de extrem de mult exercitiu si de o experienta pe masura. Acestea sunt, pe scurt, calitatile si aptitudinile pe care le detin traducatorii online.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite