Un produs Blogger.

S-a lansat noul smartphone Allview X1 Soul

luni, 11 noiembrie 2013

Cei de la Allview au lansat zilele trecute un nou smartphone. Mizand pe faptul că suntem într-o lume mereu în schimbare cei de la Allview vor să dea viață lucrurilor pe care până ieri doar ni le imaginam. Așa s-a lansat noul X1 Soul, device-ul care te conectează cu lumea. Cei de la Allview au pus la un loc cele mai performante componente, cele mai uimitoare funcții și cele mai noi tehnologii.

Telefonul are un design unibody, display japonez JDI IPS full HD, cameră foto principală de 13 MP, cameră secundară de 5 MP cu funcții inteligente,  2 GB memorie RAM, 32 GB memorie flash, amplificator audio Yamaha, sunet prin căști optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control.
X1 Soul este ultra-slim. Are o grosime de numai 7,9 mm, iar carcasa cu desing unibody îi oferă un plus de suplețe și eleganță. Are o greutate de numai 129,4 grame ceea ce îl face ușor de manevrat și transportat. 
E o adevărată plăcere să privești fotografii, să urmărești filme și videoclipuri HD și să comunici cu prietenii prin apeluri video, pentru că X1 Soul este dotat cu un display japonez JDI generos de 5 inch. Ecranul IPS Full HD îți oferă imagini clare, aproape de realitate, în culori fascinante. În plus X1 Soul îți oferă o mulțime de funcții ingenioase. 

Și că tot vin sărbătorile poți să îți faci un cadou și să descoperi mai mult telefonul.

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite