Un produs Blogger.

Geantă de bloggeriță

joi, 28 martie 2013


Povestea mea cu gențile nu a fost chiar dragoste la prima vedere. Pe vremea când eram o adolescentă în cautarea propriului stil, de nebună sau doar așa să par originală, nici acum nu îmi dau seama exact de ce, spuneam că nu îmi plac gențile, că nu înțeleg de ce trebuie să car ceva după mine. Și îmi umpleam buzunarele cu bani, țigări și mereu ceva de dat pe buze. Adică, elegant, ce să mai! :)

Când mi-am revenit, și slavă Cerului că s-a întâmplat asta, mi-am dat seama că gențile sunt chiar utile, unele înnebunitor de frumoase și dacă le potrivești cu ținuta îți dau și un aer aparte.

Nu mai plec nicăieri fără geantă și între timp am și adunat câteva, mai mici, mai mari, colorate, negre, plic, hand-made-uri, ș.a.

Îmi plac foarte mult gențile pe care le port pe o parte și sunt mari, încăpătoare. Tot timpul eu sunt pe drum, dintr-o parte în alta și am ceva de cărat. Un carnețel, o agendă, șde mii de pixuri care multe dintre ele nu mai scriu, dar nu îmi vine să le arunc, laptopul, încărcătorul de la telefon, stick-ul de net, o carte, chei, o cremă, ceva de dat pe buze, peria, o clamă, șervețele, bonuri de pe la magazin, tot felul de hârtiuțe cu idei sau cu ”de făcut”, țigările, portofelul și uneori ceva de ronțăit sau punga de la ceva de ronțăit pe care nu am găsit unde să o arunc. Cam astea trebuie să intre între într-o geantă.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite