Un produs Blogger.

Despre mine


”Mă vedeam ca un laș care de dragul cărților nu privește viața în față, ca un arogant îndopat cu știință falsă, ce nu folosește nimic la nimic, ca un mărginit și mulțumit de sine, ca un parazit, ca un pensionar , ca un moșneag înainte de a mă fi afirmat în vreo direcție.”

Pasionată de literatură, oameni și poveștile lor, m-am apucat de scris. Prima dată pe acest blog am postat in primăvara lui 2008. Scrisul mi-a fost pansament, bucurie, împlinire. Uneori ideile parcă abia așteptau să se așterne, alteori au fost pauze mai lungi. Oricum, mi-e prea drag ce fac ca să ajung vreodată să vorbesc despre asta la trecut.

Am învățat pe parcurs ce înseamnă să fii blogger. Am participat la campanii și concursuri interesante. Am cunoscut oameni frumoși cu bloguri faine.

Offline sunt un om ca oricare altul. Poate doar culoarea schimbătoare a ochilor mă deosebește de alții. Se spune că Zeii iubesc numerele imparele. Poate de aia m-am născut într-o zi impară, în ultima a zi a lui Mai, sub semnul Gemenilor. Și nu o fi o întâmplare că uluitor de repede trec de la o stare la alta.
Îmi place marea și Parisul. Verdele și toamna.
Am o listă întreagă cu lucruri de făcut. Timp și ambiție să am, să le duc pe toate la capăt.
Am câteva calități și destule defecte, dar fără ele nu aș învăța în fiecare zi, câte un pic, să fiu un om mai bun.
Mi-ar fi plăcut să fiu balerină sau parfumier. Dar am timp să le trăiesc pe astea în scris.

Când nu scriu, cu siguranță sunt la serviciu. Adică la un post de radio. Acolo mă ”joc” de-a jurnalistul în fiecare zi. Și tot din joaca asta mi-am câștiga banii până acum.

 Și dacă nici acolo nu sunt, probabil citesc, mă uit la seriale, stau pe malul vreunui râu sau pur și simplu dorm.

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite