Un produs Blogger.

Doar un pic despre Ziua Îndrăgostiților

joi, 14 februarie 2013



M-am tot gândit dacă să scriu sau nu despre Ziua Îndrăgostiților și asta pentru că nu prea mă dau în vânt după chestia asta. Și-i spun chestia asta pentru că nu prea îmi vine să o numesc sărbătoare.

Nu am nimic cu cei care cred în ea, cum nu am nimic nici nu cei care nu cred în ea. Este exact ca în cazul sentimentelor mele pentru pisici: nu le iubesc, dar nici nu le urăsc.

Probabil că este frumos să faci azi ceva, probabil că așa dintr-o dată îți vine să spui te iubesc, dar eu de obicei mă dau în vânt după gesturi din astea care vin în zile total obișnuite și când te aștepți mai puțin. Azi, nu, te rog eu nu. :)
Chiar cred în replica aia care aproape a devenit clișeu, nu ai nevoie de o zi pentru dragoste. Și așa-i, ai nevoie de o viață întreagă pentru dragoste.
Zilele astea unde întorci capul vezi inimioare de pluș și invitații la tot felul de petreceri, care mai de care. Cred că da, dacă ești jumătatea cuiva și chiar trăiești o poveste frumoasă de dragoste merită să te joci un pic azi și să te distrezi, dar dacă ieri aproape vă scoteați ochii, lăsați-o baltă azi cu dragostea că nu a fost prost ăla care a zis că porcul nu se îngrașă în ajun.

Deci, dacă ești în prima categorie, aia, a fericiților, nu te dai în vânt după ziua asta, dar dacă tot e, zici să te mai distrezi un pic sau poate chiar te dai, nu trebuie să uiți de cadou. Mda, din păcate distracția costă.

Am văzut o grămadă de recomandări de cadouri și locuri unde să te duci. Încerc și eu cu una. Am găsit un site, e vorba de alisia-store.ro. Dacă ești un el, și nu o ea, poți încerca de acolo să o surprinzi cu ceva. Te poți opri la lenjerie intimă sau vreo rochiță, una mica. :)
Dacă ești o ea....lasa-i subtil un indiciu. Atât de subtil, cum numai tu știi. :)
Aaa,  și dacă tot o ea ești....cadoul pentru el.....lasă-l să se uite la meciul cu Steaua. :)
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite