Un produs Blogger.

Colecția Designers pentru ținute fără egal

marți, 9 octombrie 2012



 Dacă sună ceasul deșteptător, înseamnă ca e șapte dimineața și e luni, știu, ziua în care nici iarba nu crește, dar orice ar fi, ziarul trebuie să iasă. Așa că jos din pat cât mai repede. În fiecare dimineață, îmi repet același lucru, ca mulți alții de altfel: ”de ce nu te-ai culcat mai repede?”
Doar gândul la o cafea mă face să mai zâmbesc acum și în drum spre bucătărie mă gândesc cu ce mă îmbrac și ce am de făcut astăzi. Probabil destule, ca în fiecare zi de luni. Cu siguranță am ceva de scris dar măcar seara merg la Ozana, care mai crește un pic, da, e ziua ei, așa că relaxare, of și poate ajung azi la bunica.
Cu ce mă îmbrac, cu ce mă îmbrac? Am un ritm de viață alert. Încep multe lucruri odată și le termin pe rând iar până seara îmi consum toate bateriile. Vreau să profit de fiecare moment, să aflu cât mai multe, să cunosc oameni și povești care să mă inspire și despre care să scriu. În toată agitația și graba asta un colț din mine se gândește la feminitate și delicatețe. La ceai, eșarfe, parfumul cărților vechi, Paris, toamnă caldă și colorată.
Ceva din toate astea am găsit în noua colecție oferită de Real, Designers. Simplu, chic, frumos și peste toate cu un strop de căldură, culeasă din ultimele raze de soare.

Azi luni, îmi încep săptămâna cu portocaliu. E o zi lungă la muncă și să îmi fac viața mai frumoasă mă bucur de o camașă delicată, pantaloni în același ton de portocaliu și pentru că totuși e toamnă, sting portocaliul cu maroul cardiganului, care trebuie să îmi țină de cald până ajung la redacție.
Am mult de mers, deci întotdeauna balerini.
După o zi  în care am mers dintr-o parte-n alta, am scris, cu siguranță m-am enervat de câteva ori, am râs, am mai aflat ceva bun, ceva rău, ceva interesant, fug la autobuz și în sfârșit acasă.
Le mulțumesc hainelor mele dar acum mai păstrează amintiri de la servici, așa că le schimb pentru petrecerea aniversară a  Ozanei cu o rochie gri, simplă și sexy, că totuși e petrecere și gata cu balerinii, le înlocuim cu botine negre, cu un toc numai bun de purtat.
Dacă apuc să ies pe ușă, e de închipuit că dimineață iar mă întreb retoric, de ce am uitat să mă culc devreme. Și of, bunica mea. Mâine promit. Ea m-a învățat să fiu elegantă și din când în când să mai îmi ”cadă” câte-o fustă pe mine, așa că mâine, în ziua mea de marți mai lejeră, doar pentru ea, am să port o fustă maro și o cămasă cu carouri cu gândul la stilul british. Acum că le știu pe toate după o zi în care in care mi se pare că le-am făcut pe toate și totuți nimic, plec relaxată în oraș și cu siguranță cu stil, datorită hainelor mele Designers. O colecție Real, care te ajută ”să te porți” cu stil în fiecare zi.

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 2.
                                               
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite