Un produs Blogger.

Știi vreun job în online?

miercuri, 23 ianuarie 2013


Dacă da, poți să îmi spui și mie. :)

Dacă ai ajuns pe blogul meu și citești asta cred că un pic mă cunoști. Pe scurt, sunt o persoană energică pe care o ia somnul abia târziu în noapte. Îmi place să scriu, îmi plac cărțile și nu doar să mă uit la ele ci să le și citesc. Când eram mică vroiam să mă fac bibliotecară, de fapt cred că și acum aș vrea, dar sigur nu fac angajări. :)
 
Pentru că mereu îmi place să încerc tot felul de lucruri, să cunosc, să nu îmi pun bariere, m-am dus la facultate la Sociologie. :)Și-acum sunt unii care mă întreabă ”și ce e asta?”, ”ce faci tu de fapt?” Sper să afle și ei într-o zi.  

Cel mai bun lucru pe care l-am învățat în facultate a fost că pot să demonstrez orice dacă vreau și nu mi-e lene să gândesc.

Am încercat câte ceva pe parcursul studenției: cercetări, focus-grup, brainstormig, proiect management up-grade, organizare evenimente.
Am sfârșit jurnalist. :)

Am lucrat în presa scrisă, locală, în județul Bacău. Tot aici am lucrat în radio și un pic în televiziune (dar un pic, că e mai mișto când nu te vede nimeni). Am scris reportaje, investigații, editoriale, anchete, știri. La radio eram omul care aduce știrile și realizam o emisiune despre evenimentele care aveau loc pe plan local, deci am și intrări în locurile unde apar știrile :). Principala pasiune, în schimb, a rămas tot scrisul.
În timpul facultații mi-am exersat scrisul la o revistă de turism și tot atunci m-am apucat de scris pe blog.

Nu sunt cea mai drăguță persoană pe care o întâlnești dar să fac ceva bun și din suflet, mi se pare minunat. Așa am decis să fiu voluntar Salvați Copiii. Acum m-am alăturat unui alt proiect frumos de voluntariat: ”Haideți să schimbăm lumea”.

Mai pe scurt: 
Caut un job sau colaborări în online: content writing, jurnalism online, social media.  Experiență în jurnalism 2 ani. Interesată de colaborări on-line în toată țara.

Dacă știi ceva sau vrei mai multe detalii despre mine sigur mă găsești pe mail la: otiliapintilioaie@yahoo.com sau pe facebook la http://www.facebook.com/pintilioaie.otilia

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite