Un produs Blogger.

Gala SuperBlog

vineri, 14 decembrie 2012



După luni și 30 de probe, unele care mi-au plăcut și altele care într-un final tot mi-au plăcut, după întârzieri la postat articole, am reușit să fiu SuperBlogger, chiar cu diplomă.
Da, am terminat concursul și deci am aterizat la București la Gala SuperBlog.
A meritat drumul lung la dus și și mai lung la întors, pentru că în timp ce eu îmi făceam noi prieteni bloggeri și stăteam printre olteni (se știu eu care), prin județul Bacău a venit iarna și când am ajuns abia am putut să mă dau jos din tren.
Dar, să revenim la lucruri mai calde și mai frumoase.
Prietenii mei Ozana și David au avut grijă să ajung cu bine la NH Hoteles, unde a avut loc premierea și unde am avut ocazia, în sfârșit, după atâta scris să ne cunoaștem și să ne vorbim. Premii, felicitări, poze, pișcoturi, cafea și toate celea, cu alte cuvinte, reușit.
După a urmat o pizza și vin, respectiv bere, undeva la un restaurant în București, alături de Kathy, Luciana, Emil, Daniel, Ramona și Laurențiu. Ei se știau și m-au cooptat frumos și pe mine. M-au inclus inclusiv în poza, deja cu tradiție, de lângă toaletă. 

Seara am încheiat-o la Teatrul Evreiesc de Stat, la piesa Miss Daisy și șoferul ei” cu Maia Morgenstern. Nu cred că mai e nevoie să adaug că a fost foarte mișto jucată dar trebuie să adaug că am vizionată stând frumos, eu moldoveancă, între doi olteni, mai precis între Emil și Daniel. Băi, da și eu sunt oameni, care știu multe bancuri bune cu moldoveni. Deci a fost chiar în regulă chiar dacă la singurul meu banc cu olteni pe care l-am spus nu prea s-au amuzat. Poate până la întâlnirea viitoare cu ei găsesc unul mai bun.
De acolo, restul găștii, împreună cu ceilalți superbloggeri s-au dănțuit în Club Spice, eu și Emil am plecat. (împreună dar la gura de metrou ne-am despărțit, că să nu existe dubii). Pe mine mă aștepta drumul înapoi spre casa, pe el nu știu.
Cam asta a fost și a fost super, că doar a fost SuperBlog. Dat fiind faptul că nu m-am împiedicat, am ajuns la timp, nu am dat nimic pe mine, m-am îmbrăcat frumos, am avut tocuri, am mers drept și tot tacâmul, atipic pentru mine ar spune cei care mă cunosc, a fost chiar bine de tot și parcă aș încerca și la anul.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite