Un produs Blogger.

O academia de fotbal la Onești

marți, 12 februarie 2013



Pentru toți copii pasionați și talentați la fotbal, în Onești s-a pus bazele unei academii de fotbal.

După mai multe discuții purtate între municipalitate și cei de la Clubul Dinamo, în sfârșit, un nou centru de pregătire a luat ființă la Onești. În țară există cinci astfel de centre iar din fericire unul se află în județul Bacău. Ba mai mult, Oneștiul este un oraș cu trei stadioane de fotbal, așa că ar fi păcat ca acestea să nu vadă meciuri frumoase și de aici să plece spre echipe mari tineri talentați.

Dorința copiilor de a fi antrenați și a juca fotbal se poate observa în numărul celor care s-au înscris, aproximativ 132, dintre care 32 au venit din alte localități.

Aceștia sunt antrenați de Ioan Sdrobiș, ”Părintele”, așa cum este cunoscut, cel care a avut curajul de a da șansa unor tineri pe care ”i-a aruncat” în liga de seniori.

Și se pare că au reușit să obțină și rezultate bune. Astfel că la finalul anului 2012 în cadrul Campionatului Republican de juniori, cele două echipe înscrise, juniori A și B, au reușit să se claseze pe primul loc. FCM Dinamo Onești este singura echipă din România care s-a clasat pe primul loc în două serii, la juniori A și la juniori B.

Acesta este încă un motiv pentru care ar trebui să susținem sportul local și să ne implicăm în Campionatul Național de Știri Sportive, o campanie a celor de la Blogal Initiative și sportlocal.ro. Cel mai activ jucător va primi și un premiu de 100 de euro. Dar dincolo de orice premiu, ne susținem județul și sportul care înseamnă sănătate și o devoltare frumoasă.



 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite