Un produs Blogger.

Nu îmi place duminica

duminică, 27 ianuarie 2013



Duminica nu e deloc ziua mea preferată. Și în completare ar veni:  De ce? Pai, ar fi așa:

1.     Mă trezesc târziu deci ziua nu mi se pare că trece mai repede, chiar trece, și asta îmi provoacă o stare aiurea de tristețe.
2.     Mi-e mai lene ca de obicei și nu am chef de nimic.
3.  Dacă vremea e urâtă e de-a dreptul deprimant iar dacă e frumoasă tot e deprimant când te mai gândești din când în când că mâine e luni.
4.     E liniște și închis peste tot. Și ești și cam plictisit.
5.     Mănânc mai mult ca de obicei că statul de-aiurea îmi provoacă foame.
6.     Îmi vine să citesc dar parcă m-aș uita și la seriale și dacă mă apuc de citit mă gândesc oare ce e în episodul următorul din Grey’s Anatomy și dacă mă uit la seriale mă gândesc că mai bine citeam. Mda, deci nu înțeleg nimic, orice aș alege să fac.
7.     Pentru că nu fac nimic și mă și trezesc târziu nu mă ia somnul. Și stau cu ochi pe pereți, mă gândesc la toate tâmpeniile, îmi deschid din nou laptopul, îl inchid, o nouă sesiune de gândit aiurea și într-un final adorm, dar e aproape de ora la care îmi va suna ceasul.
8.  Dacă plec pe undeva duminca e ziua când trebuie să mă întorc din nou acasă. Deci în mare parte mi-o petrec pe drum, obosită și normal fără chef după mini-vacanță.
9.     Activitatea pe facebook, blog, e aproape zero.
10. Cred că îmi aduce aminte de perioada când mergeam la școală și duminica era ziua aia în care trebuia să îmi termin temele, dacă ieșeam în oraș trebuia să vin devreme în casă, trebuia să mă culc la o oră acceptabilă ca atunci când sună ceasul să îl și aud.
11.  Probabil și pentru că mâine e luni.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite