Un produs Blogger.

PUMA CREATIVE FACTORY

luni, 15 octombrie 2012

LOVE THY PLANET

  



    PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 11.00 în Club Oxygen , Mall Sun Plazza ( Sector 4 ).
După lansarea cu succes a ințiativei PUMA The Creative Factory, din noimebrie 2010, prin care consumatorii își puteau personaliza online  perechea de pantofi dorită, a urmat ediția limitată de jachete personalizate “T7 by Akcent”.
De această dată, PUMA își extinde povestea designului personalizat cu Love thy Planet, unde vor avea loc o serie de sesiuni artistice precum sculptură, pictură, origami, colaje, fotografie, artă grafică și un moment muzical. De asemenea, se va organiza un concurs, dedicat publicului creativ, care va dori să-și personalize tricoul, folosind Inkodye, cerneală biodegradabilă ce se activează la soare. Atât tricourile PUMA Creative Factory (bumbac organic și bumbac fair-trade), cât  și materiale necesare procesului pe personalizare vor fi complet asigurate.
Cel mai inventiv, va pleca acasă cu suma de 2000 euro. Participanții se vor bucura și de alte premii, articole vestimentare și surprize, marca Puma.
Trebuie să dați un mail de participare la critinafdobrescu@gmail.com

”Cărțile prieteni reci dar siguri”



O carte - de fiecare dată o poveste, alte personaje, alte întâmplări dar mereu aceeași plăcere: plăcerea lecturii.
Atunci când mă gândesc la o carte îmi vine în minte mirosul ei vechi care te poartă prin toate colțurile unei biblioteci sau la filele prea albe care încă miros a cerneală proaspătă și te fac să te grăbești să o deschizi, să o lași să intre în viața ta.
Sunt cărți de care ai uitat, dar ele nu au uitat de tine, sunt povești în care ai rămas și personaje care încă îți sunt prieteni. Are dreptate Victor Hugo, ”cărțile sunt prieteni reci dar siguri”,  pe care îi găsești mereu când ai nevoie, mereu acolo.
Nu îmi aduc aminte care a fost prima carte citită de la Nemira iar după o plimbare prin biblioteca lor virtuală m-am gândit că odată ce nu îmi aduc aminte să caut cartea care aș vrea să fie prima citită de la Nemira. Memoria asta, îți joacă feste uneori.
Atunci când îmi cade o carte în mână mă uit la titlu și la ultima fraza de la sfârșit, și astfel devine o carte de citit acum sau mai încolo.
Julian Barnes, ”Sentimentul unui sfârșit”. Interesant titlu, și da, și pe mine m-a cuprins deseori sentimentul unui sfârșit. Am simțit cum un gol mă inghite și după noapte asta nu se face zi dar s-a făcut și un alt sfârșit, și un alt gol, ar avea să se ivească în fața mea.
Deci da, asta este o carte care aș vrea să fie prima carte citită de la Nemira. O carte despre povestea unui om care la fel ca mulți dintre noi caută împăcarea cu sine și pentru asta caută adevăruri și explicații. Dar cum totul este relativ totul este neclar la fel ca memoria însăși. La fel ca memoria mea.
M-am oprit pentru o clipă și la cartea lui Alice Năstase și a Aurorei Liiceanu ”Dincolo de bine, dincolo de rău. Despre iubire”.
O carte numai bună de citit toamna care din descriere și după titlu pare caldă și nici nu ar avea cum altfel dacă e vorba de iubire. Toamna, când fiecare frunză e un dor și un oftat și aceasta ar putea fi prima carte citită de la Nemira, o editură care te învață și reînvață pasiunea lecturii.

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 4.
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite