Un produs Blogger.

Aproape sfarsit de an

luni, 15 decembrie 2008


E aproape sfarsit de an, o perioada in care de obicei se fac bilanturi, se frang vise, se nasc altele si singurul lucru la care toata lumea se gandeste e la noi sperante de viitor.
Lin sau mai putin, s-a scurs si acest an plin de o multime de evenimente. In fiecare zi am invatat ceva care mai devreme sau mai tarziu ne va folosi. Am plans si-am ras crezand ca doar noua ni se poate intampla. Si pana la urma am mers mai departe.
Acum mai peste tot e o perioada frumoasa caci pornind de la ideea: cate bordeie atatea obiceie as completa cu cate sarbatori si zone atatea datini minunate.
Peste tot e mai sarbatoare si mai frumos si toti oamenii incearca sa prinda cat mai mult din toate astea sa se bucure, sa uite, sa ierte.
E frumoasa ceata de feciori din Voila, costumul popular si cozonacii din Maramu’, ursii din Moldova.
Toate acestea in schimb intr-un glas spun un singur lucru: toate relele sa se spele si tot binele care vine sa se adune. Cea fost a trecut, ce va veni trebuie sa fie mai bun si mai frumos. La fel si noi…………….mai buni si mai altfel.
E ceva ce ma sperie mereu, ceva ce nu imi place si ceva ce e greu sa schimb. Toti acum zambim mai mult, suntem mai buni, ne amintim de vechi prieteni si-I sunam iar la cumpana dintre ani ne punem dorinte si ne dorim cate in luna-n si-n stele. Dar nici nu trece bine 1 a primei luni ca am si uitat si incepem sa fim la fel , uitam si ce ne-am dorit la miezul noptii. Ne pierdem in tumultul vietii si toate zilele ne par la fel, ne uitam si pe noi pierduti printre ele. Face parte din ciclul vietii celor care inca nu isi dau seama ca asa-i. Cand cineva va intelege, nu va mai fi asa, se va schimba si nu va uita niciodata dorinta lui, visele lui si vechii prietenii.
Nu va bat la cap cu turismul meu, cu obiceiuri, sau alte lucruri caracteristici mie, va urez pur si simplu sa fiti altfel, nu mai buni, nu mai senini, nu…………, nu, pur si simplu altfel, special si sa nu pierdeti clipele magice din fiecare zi.
Gandit-va la ce va doriti mult………luptati pt acest lucru fara teama si nu incetati sa sperati. Nu e important niciodata sa treci primul linia de sosire e important mereu sa termini cursa, sa nu abandonezi………ei bine va doresc sa nu abandonati, sa mergeti pana la capat indiferent ce inseamna asta.
Fiecare din voi stie ce are de facut ca sa straluceasca, sa fie fericit si implinit. Va doresc un an plin, mai bun si mai frumos in care sa nu uitati ce v-ati pus in gand la miezul noptii si apropo tot timpul dorinta de la 12 noaptea se implineste, asa ca………
In ceea ce ma priveste , acum stiu mai bine ca oricand ce vreau in noul an, ce voi face si aproape cum, de acum incolo e doar o chestie de timp, caci fiecare la momentul oportun. Nu stiu ce am schimbat anul asta dar la anul vreau si mai mult si vreu sa spun mai tare ce ma doare si ce vreau sa fac.
Tu in continuare mai uita-te si citeste Negru pe alb.
Inchei cu un citat care imi place mult si la care sa va mai ganditi acum in ultimele zile din acest an.
“ Fiecare lucru din jurul nostru este în continuă schimbare. În fiecare zi soarele străluceşte peste o lume nouă. Ceea ce numim rutină este o zi plină de noi propuneri si oportunităţi. Dar noi nu percepem că fiecare zi e diferită de celelalte. Astăzi, undeva, o comoară te aşteaptă. Poate fi un zîmbet, poate fi o mare victorie – nu are importanţă. Nimic nu e plictisitor, pentru că totul se schimbă constant. Plictiseala nu face parte din lume.
Poetul T.S. Eliot scrisa: “Mergi pe multe străzi, întoarce-te acasă la tine şi priveşte fiecare lucru ca şi cum ar fi prima dată.”
-------------------------------------------------
 

O Campanie Salvati Copiii

A apărut o eroare în acest obiect gadget

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite