Un produs Blogger.

Aventuri pe gheață

miercuri, 24 octombrie 2012



Mi-a rămas aproape de suflet pentru că am petrecut mult timp și am strâns multe amintiri. E vorba de Brașov, orașul unde am învățat, am cunoscut oameni frumoși și interesanți, am descoperit lucruri minunate. Cum e un timp pentru toate, a venit timpul să mă mut dar l-am păstrat aproape de inimă și întotdeauna în concediul de iarnă revin după amintiri în orașul de la poalele Tâmpei.
Cred că iarna e anotimpul preferat al acestui oraș care se transformă într-o poveste. De fiecare dată în anotimpul rece  îl găsesc altfel, tot mai frumos, tot mai luminat, cu tot mai mulți turiști, cu târguri, cu concerte, cu localuri calde și chic, cu  pârtii de schi, cu patinoare. Și apropo de patinoare. Anul trecut am avut parte de un moment foarte frumos și distractiv. M-am reîntâlnit cu prieten care mi-a propus o după-amiază la patinoar. O da, cum să nu, dar am o problemă, nu știu să patinez. Nu sunt nici prea sportivă din fire și pe deasupra nu mă arunc să fac  lucruri pe care nu sunt stăpână că le știu. Unii o numesc paranoia eu doar precauție. Atunci nu știu cum mi-a ieșit și am zis un da din toata inima. Aveam chef să încerc ceva nou și mi s-a părut interesant. Așa a și fost. Evident nu m-am mișcat un milimetru fără să nu îl țin strâns de mână și am avut un pic inima-n gât dar în același timp eram atât de relaxată și fericită. Normal că nu am căzut dacă am refuzat categoric până ies de pe gheață să îi dau drumul iar în mintea mea am tradus asta cu ”m-am descurcat excelent, revin”.
Între timp acel prieten s-a transformat în altceva și îmi place să cred că fără să ne dăm seama a început de atunci de când ore bune l-am ținut strâns de mână.
Anul acesta m-am gândit să îi fac o surpriză și în concediu la Brașov să îl duc eu la patinoar. Locul acela în care am descoperit încrederea că nu îmi dă drumul și un sport frumos. Și primul pas: patine. Am intrat pe aventuria. ro, un loc unde găsești tot ce vrei pentru sportul tău preferat și tot ce ai avea nevoie pentru călătoria ta ba  mai mult primești și asistență gratuită prin telefon sau email în caz că nu te descurci cu produsele sau nu știi exact de ce ai nevoie. Acolo mi-am găsit patinele cu care abia aștept să alunec pe gheață. Sper grațios ca și modelul florar de pe ele iar în caz contrar mi-a șoptit rubrica accesorii de pe site: ”set protecție patine.”
Acum nu îmi rămâne decât să aștept cu sufletul la gură iarna, concediul și partea a doua a aventurii pe gheață, de data asta în patinele mele.

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 9.
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite