Un produs Blogger.

Dacă ați da timpul înapoi

vineri, 5 aprilie 2013


Deseori, în interviuri și povești despre și cu oameni, am auzit întrebarea: ”dacă ați da timpul înapoi, ați face toate lucrurile la fel?”
De cele mai multe ori am auzit că nu, nu ar schimba nimic, cu toate că deseori cărăm după noi regretele lucrurilor nefăcute sau a drumurilor nealese. Dar am învățat că e bine să ne împăcăm cu tot ce primim și cu tot ce ne este luat. Că nimic nu-i întâmplător și toate vin la momentul potrivit, dacă le e dat să vină. Mă gândesc că o dată cu vârsta vine acea liniște care te face să spui că nu ai schimba nimic și să fii mulțumit cu tot ce ai și cine ești.

Lectura de vineri


Că tot e început de weekend, o carte care se citește ușor și te deconectează, e tot ce avem nevoie. De asta îmi place Paulo Coelho, perfect pentru lectura de vineri. Relaxantă, plăcută, din care fiecare înțelege cât vrea să gândească.
M-am apucat de ”Manuscrisul găsit la Accra”. Au fugit repede cele 80 de pagini și până o termin să vă povestesc mai multe vă las câteva citate de care am prins mai drag. Oricum întreaga carte e ca un citat de care să prinzi drag și să îți aduci aminte când ai nevoie de o încurajare, o vorbă bună, un imbold.

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite