Un produs Blogger.

Vine, vine primăvara

luni, 25 februarie 2013


Nu știu voi, dar eu m-am săturat de iarna asta de nu mai pot. Abia aștept vineri, 1 martie, măcar calendarisc știu că e primăvară. Deja am văzut o grămadă de vânzători cu mărțișoare, cu ghiocei (am și primit deja J) doar că peticele de zăpada și griul ăsta nu prea mă încântă.
Mi-e dor de zile mai însorite, de verdele proaspăt, de flori.

Pe 1 Martie începe și o primă ediție de SuperBlog, pe care abia o aștept. Sunt curioasă cum va fi. Acesta este încă un motiv pentru care abia aștept primăvara.
Până începe și aflăm cum va fi, știm sigur cum e noul logo. Vesel, proaspăt, colorat și optimist. 





Și tot pe 1 Martie încep și cursurile de pe Coursera, despre internet și istoria internetului. Aștept să văd cum vor fi și cum mă voi descurca.

Deci, cu atâtea motive, trebuie neapărat să vină, vină, primăvara cu al ei alai de flori. J

O pasiune pentru spații frumoase


Sunt pasionată de design interior. Am făcut mai demult și niște cursuri doar pentru a descoperi mai multe despre acest domeniu și a-mi face spațiul de locuit cât mai confortabil și primitor.

Îmi place să pierd vremea pe la magazinele cu articole de design interior și deseori îmi și găsesc câte ceva de cumpărat, pentru acum, pentru mai încolo. Dar dacă tot îl găsești e bun cumpărat.

Am și lucrat o perioadă la un magazin care comercializa astfel de produse și a fost o experiență plăcută, cred și datorită faptului că sunt pasionată de așa ceva.
Îmi place când văd case frumos amenajate sau restaurante, cafenele cu gust și un aer aparte.

Dintre toate produsele care înfrumusețează interiorul îmi plac lumânările parfumate și pernele decorative. Îmi creează impresia unui spațiu mai cald, mai primitor, oarecum boem.
Era o vreme în care de câte ori aveam ocazia îmi cumpăram câte o lumânare cu vreo aromă mai specială sau pernuțe cât mai colorate și în diferite forme. Mi-am adus aminte de asta când am descoperit site-ul marbis.ro, care printre altele au și pernuțe decorative. Pe vremea când îmi cumpăram des nu le găseam pe internet dar acum când le poți cumpăra și așa, nu știu de ce simt că îmi va reînvia pofta de pernuțe decorative. 
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite