Un produs Blogger.

Bijuterii

joi, 8 noiembrie 2012

Cu cât strălucesc mai tare cu atât mai bine. Dar nu și dacă le purtăm pe toate. Multe la un loc, oricât de strălucitoare ar fi le stă bine numai într-o cutie de bijuterii.
O ținută oricât de banală ar fi dacă știm cum să o accesorizăm o transformăm într-una minunată dar și invers, aruncând pe noi niște bijuterii oarecare sau prea multe, putem să o stricăm și din ceva minunat se transformă în ceva la ce nu ne putem uita.
Îmi place rochia neagră: ziua, la birou, în oraș cu prietenii, seara, la cină, la o petrecere, oricând. Nu se demodează niciodată. Dacă îi punem și accesoriile potrivite ne putem crea ținute cu gust și de admirat.
Dacă purtăm o rochie neagră, cu un ușor decolteu, seara, la o petrecere putem să purtăm cu încredere un colier cu perlă sau cu o piatră prețioasă.
Dacă am îmbrăca rochia ziua, la birou sau pur și simplu la o ieșire cu prietenii cu siguranță cu aceste bijuterii am da greș. Nu că ele nu sunt minunate dar asta nu înseamnă că trebuie purtate în orice moment.
La birou putem doar să alegem niște cercei drăguți, micuți, nici prea eleganți, doar cât să ne însenineze ziua.
Pentru o seară veselă în oraș putem să ne colorăm rochia neagră cu un colier la fel.
Așa cum rochia neagră nu se demodează niciodată, la fel și bunul gust. Nu putem să aruncăm așa orice pe noi la întâmplare și oricât de mult ne-ar plăcea o bijuterii sunt momente în care ea nu se potrivește și mai bine renunțăm. Când purtăm ceva trebuie să arate ca și cum face parte din noi. Când ne uităm în oglindă să ne placă  ce vedem. Și noi oamenii ne mai schimbăm la fel și ele, bijuteriile, mai trebuie schimbate din când în când. Așa cum ne place nouă să spunem povești, să lăsăm asta și pentru accesoriile noastre, dar să spună povești frumoase la care te-ai tot uita.
Și pentru că tot vorbeam la început de bijuterii multe, la un loc, care stau bine doar într-o cutie de bijuterii, poți încerca LuxuryGifts.ro

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 17.






 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite