Un produs Blogger.

Zile obișnuite

vineri, 18 ianuarie 2013



Și s-a lăsat o liniște ciudată și nici măcar nu știu dacă seamăna cu acea liniște care prevestește furtuna.
Mereu mi-am dorit multe, pe rând sau de-odată. Pe unele le-am primit, pe altele nu.
A trecut deja mai bine de jumătate din prima lună a anului 2013 și nici până acum nu mi-am făcut o listă cu lucrurile pe care mi le propun sau mi le doresc. Nu știu dacă vreau ceva anume și nici nu am vreun plan măreț pentru anul acesta. Într-un fel mă simt liberă și mai deschisă. Aștept să vină spre mine și ce îmi va plăcea voi păstra. Nu am un număr de cărți pe care să le citesc anul acest, vor fi doar câte voi putea. Nu mi-am propus să scriu în fiecare zi nu știu cât, ci se va întîmpla de câte ori pot și vreau și cu siguranță se va întâmpla când trebuie.
Nu vreau să mă îngraș sau să slăbesc ci doar să mă simt bine eu cu mine.
Nu vreau să îmi cumpăr ceva anume sau să merg pe  undeva anume. Se vor întâmpla ele cu siguranță.
Să nu mai fumez. Și cred că asta mi-am propus-o de multe ori și o dată, până într-o zi chiar mi-a ieșit. Dar acum voi fuma și probabil în ziua aia aparent obișnuită se va întâmpla ceva și voi spune pas. Poate anul ăsta, poate la anul, habar nu am dar nu am un termen anume, pentru că se va întâmpla când trebuie.
Să ... nu știu, sunt multe care la început de an încep cu ”să”: să mă-ndrăgostesc, să călătoresc, să cunosc pe cineva special, să mă rog, să-mi schimb locul de muncă, să învâț ceva nou și multe altele rătăcesc prin atâtea liste.
Eu am ieșit din schemă și ce va fi, va fi. Cu siguranță se vor întâmpla lucruri și bune și rele, pentru că nu le poți opri. Vor veni spre mine și vor pleca de la mine.
Cu siguranță în zilele potrivite îmi voi aduce aminte de dorințele mele și voi crede atunci că e potrivit acum să le creionez.
Vreau zile obișnuite pentru că de cele mai multe ori lucrurile cele mai frumoase sau cele mai urâte ți se întâmplă în zilele care încep ca unele obișnuite. Deci să fie cât mai multe zile obișnuite, indiferent de vor aduce bine sau rău.
 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite