Un produs Blogger.

Alegerea asigurării

marți, 19 februarie 2013



Am auzit diverse discuții despre asigurări rca, când sunt bune, când nu, cât costă, de ce atât de mult, unde îți faci, îți iei banii la timp sau nu ții mai iei deloc.
Sunt multe povești legate de acest subiect, unele cu final mai fericit, altele mai puțin.
Cred că povestea asta cu asigurările ține pe de o parte cât de bine te informezi și cauți și un pic, pe de altă parte, și de noroc. Nu strică să cauți câteva zile pe internet, să mai întrebi în stânga-n dreapta, să stai de vorbă cu reprezentanții mai multor firme până te decizi. Și de acolo cred că intervine norocul. Pentru că se poate, chiar și după ce ai căutat cu atenție și interes să fi ales neinspirat. Se întâmplă ceva cu firma respectivă, nu ai văzut toate steluțele, nu ai înțeles tu bine și tot așa.
Nu am mașină ca să mă chinui cu asigurările rca dar dacă ar fi, cred că, mai ca toată lumea aș începe căutările și în funcție de preț. De exemplu, acest site de asigurări, bavali.ro informează că au cele mai mici prețuri. Da, normal, m-aș opri să mă informez mai mult. Pentru că dacă e și ieftin, par în regulă, mă rog doar să mai am noroc și drumuri bune.

Leapșa pe unde radio





Săptămână trecută, mai precis pe 13 februarie, a fost Ziua Mondială a Radioului iar Daniel a pornit o leapșă simplă cu trei întrebări, și anume ce, de ce și pe unde ascultăm radio. Cândva am lucrat și eu la radio, așa că leapșa asta, acum în poziție doar de ascultător, e interesantă.

Prima întrebare: Ce radiouri ascultați?
De cele mai multe ori Radio 21, Radio Zu și Vibe Fm. Rareori Europa FM. La unul din locurile de muncă aveam un șef care asculta Radio România Actualități, astfel că, fără neapărat voia mea, l-am ascultat și pe asta.

2. De ce?
Vibe Fm pentru genul de muzică difuzat și pentru că uneori ador să ”urle” ceva în capul meu.
Radio 21 și Radio Zu cred că din obișnuință. Oricum sunt un om cam agitat și stilul acestor radio-uri sunt oarecum pe gustul meu.
Radio România Actualități nu mai ascult pentru că mi se pare că nu avem nimic în comun iar Europa Fm pentru că uneori nu am de ales, adică trebuie. :) De exemplu, prietena mea ascultă mereu când conduce așă că atunci când sunt în mașină cu ea ... ascult Europa Fm.

3. Pe unde?
Pe acasă, când sunt în mașină sau în tren (de pe telefon, la căști). Obișnuiam să ascult și la servici. De fapt, cred că radio poți să asculți oriunde și oricând ai chef.

Ș-aș da leapșa asta mai departe Monicăi, că tot are treabă cu radio-ul. :) Cred că ar fi interesante răspunsurile ei. Evident, oricine mai dorește poate lua leapșa mai departe. 







 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite