Un produs Blogger.

În orașul cu două bulevarde II

joi, 31 ianuarie 2013



Deci exact când să mă apuc de scris despre cum nu e chiar așa rea viața în orașul cu două bulevarde, dacă el e hater, adică Emil și anume, intră pe facebook și mă întreabă dacă se poate lăuda. Îl las, că oricum, chiar dacă nu îl lăsam tot făcea ceva și îmi spunea. Pe scurt va merge la filme moca pe la cinematografele din București și va scrie despre ele pe blog. Și atunci îmi scapă: ”te invidiez că stai în București”. Ups!!!!! E din cauza lui. Și nu mai are rost să transcriu și răspunsul lui la replica mea cu invidiatul, care e și mai dureros. Ba, de fapt aș putea doar partea aia cu ”dacă ai sta în Craiova te-aș invidia.” (pentru necunoscători el e oltean :) )
Ei, da, poate că pentru asta îl invidiez pentru că la noi e un singur cinematograf și teatrul doar în vizită.
Și apropo de teatru, abia s-a întâmplat. Și anume luni, mai toată lumea a fost la teatru, la piesa ”Variațiuni enigmatice” cu Mircea Diaconu și Alexandru Repan iar marți toată lumea a vorbit despre asta. :)
În rest a nins, mult și iar circuli greu și te enervezi de cum ieși din casă. Mda, deci decât să mă mai enervez nu prea am ieșit din casă :) decât în cazuri în care nu aveam de ales. Și vecinii au fost cam liniștiți deci joia asta din orașul cu două bulevarde transmitem liniște :) și poate până data viitoare îmi trece și invidia.


4 comentarii:

2PeU77 spunea...

Care e orasul cu doua bulevarde?. Unde mai stai? Ce mai faci Otilia?

Otilia Pintilioaie spunea...

Onesti e orasul cu doua bulevarde :)
Si in general fac bine.
Tu esti ...

2PeU77 spunea...

Ma bucur ca faci bine. Tony sunt...

Otilia Pintilioaie spunea...

Aaaa, de cand nu am mai vb. Casa de piatra, ca am vazut ca te-ai casatorit. Foarte frumos! :)

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite