Un produs Blogger.

Dacă aș fi un 4x4 ...

joi, 22 noiembrie 2012Cu toții vrem să țintim tot mai sus, să ne depășim limitele, să avem parte de aventură și experiențe inedite. Dacă aș fi o mașină 4x4 aș vrea să fiu o ToyotaHilux, pick-up-ul absolut. Și absolut e descrierea completă care spune totul. 
Aș vrea să simt adrenalina la fiecare kilometru, să mă simt liberă și să prind putere cu fiecare drum cucerit. Să las o urmă pe unde trec, să nu mă sperie nimic, să nu cred că există drum de neexplorat, să vreau mereu să fiu dincolo de limite. În fiecare din noi e ceva neîmblânzit care visează să cucerească lumea, exact așa cum este această mașină. Puternică și de neoprit.
Pentru uz profesionist, timp liber și aventură, Toyota Hilux poate face față. Și asta ne dorim cu toții, și eu, în orice loc pregătiți.
 De câte ori îmi e greu și cred că e capăt de drum aș vrea să fiu la fel ca acest 4x4, pur și simplu de neoprit.
E o vorbă: unii oamenii de departe par ceva și de aproape nimic. Calitatea și încrederea sunt condițiile care ne fac și de aproape să fim ceva. Calitatea și încrederea transformă dintr-o mașină, mașina care ai vrea să fii tu când te faci mare.

Articol scris pentru SuperBlog, etapa 24


Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite