Un produs Blogger.

Ce bijuterii îți plac?

luni, 29 aprilie 2013


Când vine vorba de bijuterii și relația noastră cu ele, putem spune că suntem împărțiți în patru categorii:
-         cei cărora ne plac bijuteriile din aur
-         cei cărora ne plac bijuteriile din argint
-         cei cărora ne plac bijuterii din alte metale sau cele fantezie
-         cei cărora nu ne plac bijuteriile. Deși aici nu știu câți s-ar încadra.Mai mici, mai mari, mai colorate sau simple, bijuteriile de orice fel, ne fac să ne simțim mai bine. Iar dacă le mai și primim cadou, este excelent. Și dacă tot am vorbit de cadouri, pentru că până la Paște mai este foarte puțin, dacă nu ai timp să dai o fugă prin magazine, că tot se poartă acum, poți da o fugă pe site-uri. Uite de exemplu, OnlineBijoux, este o oprire bună.  Este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui unde găsești o diversitate foarte mare, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Fie că te uiți după bijuterii din argint, bijuterii placate cu aur, bijuterii fashion sau ceasuri, nu ai cum să nu găsești ceva.

Dacă până nu demult eram destul de reticentă în a comanda de pe internet, acum mi se pare o modalitate foarte simplă și prin care economisești timp. Adică, prefer să stau comod în pat, decât să alerg după una-altă, după o zi de muncă. În plus găsești acum de toate pe internet, inclusiv bijuterii.

Și că tot am plecat de la bijuterii, către cineva ar merge perfect de Paște un lănțisor cu pandantiv, ca acesta.Acum, nu spunem și cui! J

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite