Un produs Blogger.

Cascada Buciaş

marți, 23 iulie 2013

Din seria locurilor frumoase de lângă noi, încă nedescoperite este şi Cascada Buciaş. Habar nu aveam de ea şi mare păcat, pentru că este un loc extraordinar de frumos.
Cascada se află mai sus de Mănăstirea Caşin, la 25 km de Oneşti. Mai precis poţi merge cu maşina din Oneşti, judeţul Bacău, înspre Caşin – Mănăstirea Caşin – Scutaru – de unde se urcă pe drumul forestier.

După un drum prin pădure, foarte frumos, făcut pe jos în vreo 30 de minute, ajungi la cascadă. O cădere de apă de 15 metri înălţime. Peisajele sunt foarte frumoase, aerul tare şi curat iar vijelioasa cascadă este impresionantă.

Pentru o plimbare de weekenda mai ales acum vara este foarte frumos. Mă bucur că am reuşit să descoper şi să ajung într-un final aici.


Îţi las câteva poze să mă crezi pe cuvânt că este frumos. J


Pentru că tot e vremea concediilor poţi alege bilete low cost şi să vizitezi ţările şi oraşele pe care ţi le doreşti. Pentru o destinaţie liberă şi nebună poţi alege bilete de avion pentru Amsterdam!

3 comentarii:

Natural spunea...

Chiar frumos! Si drumul si cascada. Spor!

Ochiu ratiunii spunea...

Foarte dragut. Nu am vazut inca zona... deci ma bucur ca am aflat pe blogul tau de ea.
Presupun ca nu e niciun indicator, nu?

Otilia Pintilioaie spunea...

Este intr-adevar foarte frumos si merita vizitat. In ceea ce priveste indicatorul, ai unulmic, dupa ce se temrina drumul forestier pentru masina si ar trebui sa o mergi pe jos... e unul cu cascada bucias si ceva mai incolo un panou despre rezervatia bucias

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite