Un produs Blogger.

Noua tabletă 2 Speed Quad de la Allview

duminică, 22 septembrie 2013



Cei de la Allview au lansat zilele trecute o nouă tabletă. Este vorba de 2 Speed Quad compatibilă cu tehnologia Smart2View.


Allview 2 SpeedQuad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.

Esenţa tabletei 2 Speed Quad o reprezintă procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean,  cele 2 camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă si pana la 18 zile in stand-by. Performanţele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obţinut peste 20.000 de puncte.

Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori, alb şi negru şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei.



Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite