Un produs Blogger.

Vacanța de vis pe ”insula albă”

luni, 25 martie 2013


Ibiza – insula care nu doarme niciodată, polul distracției, locul pe care nu-l povestești, îl trăiești.

Cum ar fi să găsești la ușă într-o zi o cutie cu o fundă mare roșie și înăuntru un costum de baie și un bilet pe care scrie: Ghici unde plecăm mâine?


Evident primul gând ar fi, v-ați prins, la Ibiza. E locul unde îmi doresc să ajung măcar o dată în viață și normal, de câte ori vine vorba de plecat undeva, acolo mă gândesc prima dată. Și pentru Ibiza în bagaje nu ai nevoie decât de un costum de baie. Așa că visez la fiecare încet de vară la o astfel de cutie.

Dacă aș găsi un costum de baie care arată provocator normal că nu mă gândesc decât la nopți pierdute una după alta în cele mai tari cluburi, muzică tare, cât mai mulți dj și mix-uri, nisip fierbinte și seri la fel, shout-uri, cocktail-uri, dans, dimineți care te prind pe plajă și o limonadă rece.

Nu e greu de închipuit cum arată o vacanță acolo dacă ai lângă tine persoana potrivită, ai dormit bine înainte și nu vrei decât să apeși play distracției. Ibiza nu se vizitează, nu se lenevește la soare. Ibiza se simte.

Pe lângă costumul meu de baie niște ochelari de soare și multă energie și poți să începi să iei cluburile la rând, să cauți unde mixează cei mai tari dj precum Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren și mulți alți.
Parcă și simți muzica cum îți invadează tot corpul și mintea, cum dai din cap și dansezi și simți măcar pentru o clipă că toată lumea e ta.

Cunoști alți oameni, râzi, explorezi, tranformi noaptea în zi și ziua în noapte. O dată în viață și după poți să încerci și insule mai liniște, exotice, pentru luna de miere, doar pentru tine și iubitul tău.

Dar până atunci Ibiza, locul unde guști din libertate, din acel altceva pe care trebuie să îl încerci în viață, visul oricărui iubitor de muzică electronică.
În plus să te distrezi în Ibiza este și unul din cele 100 de lucruri pe care trebuie să le faci în viață.

Dar până atunci ...mai visez. La vremea când scriu asta încă ninge iar Ibiza pare cam departe iar la ușă încă nu am găsit nicio cutie. Și în cazul ăsta realitatea e bună doar că să ai de unde evada.  :)

De câte ori vâd vreun costum de baie prin magazine sau pe vreun site, evident, primul gând e la soarele din Ibiza. Dar cine știe...dacă îți dorești cu adevărat, poate voi purta costumul care m-a dus din nou cu gândul la Ibiza, chiar acolo.

Articol scris pentru Spring SuperBlog.

Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite