Un produs Blogger.

Ceva altfel intr-o zi normala

marți, 12 noiembrie 2013

Printre lucrurile pe care le fac zi de zi, aceeasi alergatura, aceleasi probleme doar alte stiri am luat o pauza si am facut si altceva. Am raspuns pozitiv invitatiei Asociatiei de Dezvoltare Activa la proiectul Acting European. 

A fost o intalnire placuta intr-un loc frumos prin care am discutat despre ong-uri, voluntariat si cetatenia europeana. Mi-a placut ca am auzit si altceva. Am vazut tineri cu idei, dornici sa si le impartaseasca si sa caute solutii la diferite probleme. A fost relaxant si in acelasi timp interesant. M-am gandit si la altceva si m-a bucurat sa vad tineri cu initiativa care nu asteapta nimic, fac ei primul pas pentru schimbare. Am sustinut mereu voluntariatul si ma inclin in fata celor care fac lucruri interesante si se implica in diverse activitati care schimba in bine lumea din jurul lor, fara sa astepte recompense.  

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna,

te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi pe facebook poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, cu foto sau text. Unul este placat cu aur, altul cu rodiu.

Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.

Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)

Te pup si multumesc!

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite