Un produs Blogger.

Primăvară în bijuterii și haine

duminică, 21 aprilie 2013


S-a lăsat ea așteptată, dar până la urmă a venit. Nu vorbesc de o persoană, ci de însăși primăvara. În sfârșit avem zile însorite, temperaturi mai ridicate, flori, pomi înfloriți.

Pe o astfel de vreme normal că și tu te simți mai bine. Ai alt chef și altă dispoziție.În sfârșit renunți la hainele groase și te reîntorci la tricouri, gecuțe, eșarfe, pantofi, ochelari de soare.

La asemenea ținute te poți asorta cu bijuterii frumoase, pentru că totul acum este la vedere. J

Și pentru că ți-am amintit de bijuterii, îți recomand un site cu bijuterii online la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare.

Mie îmi plac foarte mult bijuteriile finuțe care doar mai adaugă un strop de magie. Am găsit pe acest site unele chiar foarte frumoase, cercei drăguți din argint, lănțișoare cu pandantive creative, brățări și chiar ceasuri care mi-au făcut cu ochiul.

Și pentru că se cade să fii fashion în ziua de azi, găsești și bijuterii fashion care să adauge acel strop de ”ceva aparte” ținutelor tale de primăvară.

Uite de exemplu acest lanț și pandantiv cu pietre virconia albe.


Pentru că se apropie și Paștele, poate fi și un cadou frumos de iepuraș. Acum, na, te mai gândești dacă păstrezi cadoul pentru tine sau îl oferi cuiva drag.Niciun comentariu:

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite