Un produs Blogger.

În lipsa unei vacanţe ... „Pe drum”

luni, 22 iulie 2013

Am început de curând romanul lui Jack Kerouac “Pe drum”. Este cartea ideală în lipsa unei vacanţe. Alături de personajul principal, Dean Moriarty, ai parte de călătorii nebune, jointuri, whisky, îndrăgosteli rapide, uitate prin diferite colţuri ale lumii … cam de tot ce ai avea parte vara.


Romanul este considerat o Biblie a generaţiei beat şi în acelaşi timp o descriere a Americii anilor 50 şi a beatnicilor, a tinerilor obsedaţi de exprimarea libertăţii individuale, aflaţi într-o căutare frenetică a adevărurilor supreme, indiferent de mijloacele folosite.

Dean Moriarty este un alter-ego al lui Neal Cassady, figură emblematică a generaţiei beat.

Cartea are şi vreo 360 de pagini ... deci numai bună pentru o vară întreagă.


Mai multe despre generaţia beat poţi găsi pe internet şi mai multe despre carte îţi voi povesti la sfârşitul vacanţei J.



Și există și o soluție ca să fii vara asta chiar pe drum, spre vacanța dorită. Poți să apelezi la Provident!
Dacă ai nevoie de informații despre obținerea de împrumuturi online pentru că te găsești în situația în care ai nevoie de un credit rapid, iti recomand să te informezi pe site-ul celor de la Provident. Poți afla mai multe de pe site-ul lor și despre împrumuturile la domiciliu.


4 comentarii:

Natural spunea...

Buna si cartea, dar nu se compara cu o lectura in vacanta, pe malul marii. Spor!

Unknown spunea...

Pentru ca nu trebuie sa ai facebook pt a putea comenta un articol imi revine deosebita placere sa te felicit pt articolul asta si pt intregul blog...keeep it up!

From G.C.L. via C.N. Congrats!:D

Otilia Pintilioaie spunea...

Intr-adevar Daniel, dar pentru ca nu cred ca ajung vara asta la mare, ma voi multumi sa o citesc pe malul apei, mai aproape de casa, pe undeva la pescuit :)

Otilia Pintilioaie spunea...

Cristi, iti multumesc frumos pentru apreciere si pentru ca imi citesti blogul.

Salutari tie si G.C.L-ului :D

 

O Campanie Salvati Copiii

Campanie ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cele mai citite